Werken in het Jules Bordet Instituut

U wenst te werken in een medische omgeving om kwaliteitsvol werk uit te voeren. We nodigen u uit om deel te maken van een dynamisch en multicultureel team dat aandacht heeft voor de mens.

U bent arts, verpleegkundige, paramedisch of administratief personeel, of arbeider. Het Instituut omvat een breed scala van functies, soms onverwachte functies.

Het Instituut Jules Bordet is regelmatig op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde medewerkers, zoals jij.

Personeeldienst

Verantwoordelijke Personeelsdienst : 
Benoît Goffin 

Front Office Personeelsdienst : 
• Katlijn Lemiere
• Andia Boguo
• Carine de Cat

Contact : 
Het secretariaat van de Personeelsdients staat tot uw beschikking :
 van maandag tot vrijdag, van 08u30 tot 17u00
Tél : +32 (0)2 541 35 64.

Locatie :
Waterloolaan 121, 1000 Brussel

Ontdek het nieuwe Jules Bordet Instituut

Sinds eind november 2021 is het Jules Bordet Instituut op de campus van de ULB in Anderlecht gevestigd! Ontdek dit gloednieuwe gebouw dat de medische uitmuntendheid van vandaag en morgen herbergt.

Meer informatie over het nieuwe gebouw

Het Jules Bordet Instituut gebruikt de CheckHub-oplossing om documenten en formulieren te verzamelen van een deel van het ziekenhuispersoneel waarmee het wenst samen te werken. Vóór een nieuwe werknemer in dienst treedt, ontvangt hij een e-mail en/of sms met een persoonlijke en beveiligde link naar zijn profiel. De URL van het profiel in de mededelingen begint met 'https://ckhb.io/' en wordt gevolgd door 17 willekeurige tekens. Als het profiel niet tijdig wordt ingevuld, kan de toekomstige werknemer een herinnering ontvangen.

De oplossing automatiseert de validatie en extractie van informatie door de documenten te scannen. Zorg er dus voor dat u de documenten in een leesbare vorm downloadt om dit proces te vergemakkelijken.

Het Jules Bordet Instituut en CheckHub leven de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) na. Meer informatie vindt u op www.checkhub.io of op www.bordet.be.

Elke wijziging aan uw gegevens in uw profiel moet onmiddellijk per e-mail worden meegedeeld aan gestionmedical@chubxl.be.